Tidlig Tryghedsscanning

Tidlig Tryghedsscanning

Få vished og tryghed med en tidlig tryghedsscanning

På vores klinik tilbyder vi tidlige scanninger til gravide fra uge 6+0 til uge 13+6. Her giver vi dig et tidligt indblik i din graviditet. Vi finder ud af, om alt er, som det skal være, og hvor langt henne du er i din graviditet.

Kom af med dine bekymringer

Med en tryghedsscanning hos os får du tryghed tidligt i graviditeten med et indblik i dit barns trivsel, så du kan slippe dine bekymringer og bare glæde dig til din baby kommer til verden. Under scanningen er der fokus på:

  • Se/høre babyens hjertelyd
  • Vægt- og længdebestemmelse
  • Terminsbestemmelse
  • Flotte 2D-billeder og videosekvenser af babyen

Vi sikrer os, at din graviditet ligger inde i livmoderen, finder ud af, om der er mere end ét foster, og vi finder selvfølgelig også ud af, hvornår du kan regne med, at din baby kommer til verden. På den måde kan du være tryg ved, at alt er som det skal være og bare nyde din graviditet.

Planlæg din graviditet

Ved en terminsbestemmelse under scanningen finder vi ud af, hvor langt du er i din graviditet, så vi kan udregne din terminsdato. Din terminsdato er datoen for forventet fødsel. Den giver dig mulighed for at følge meget præcist med i din graviditet, så du nemt kan planlægge dine lægeundersøgelser, jordemoderkonsultationer, barsel og meget mere.

Du er i centrum

Det er vigtigt for os, at du er i centrum til en tidlig scanning. Vi gør vores bedste for at vejlede dig trygt gennem scanningen – og vi bruger den tid, der er behov for, så du går herfra med vished og tryghed omkring din graviditet.

Få minder for livet

De billeder vi tager af din baby i løbet af den tidlige scanning, får du lov til at tage med hjem i print. Scanningen inkluderer også et USB-stik, så du kan få dine billeder og video med digitalt. På den måde kan du også glæde resten af familien med fine sort/hvide 2D-billeder og videosekvenser af din baby.