fbpx

Om os

Vi har mange års erfaring i scanning af gravide og er certificeret i alle scanningstyper
Forside Om os

Hos GravidSkanning Nordjylland vægter vi din og din babys tryghed højt. Derfor er det vigtigt for os at tage godt imod dig og udføre scanningerne med nærvær under professionelle rammer og med kyndig vejledning. Vi har mange års erfaring i scanning af gravide og er certificeret i alle scanningstyper, hvorfor vi kan tilbyde et bredt udvalg af graviditetsscanninger i høj kvalitet og under trygge forhold.

Som den nordligste scanningsklinik i landet, scanner vi gravide fra hele Nordjylland. Vi håber, at vores geografiske placeringer giver endnu flere gravide muligheden for at berige deres graviditet med den tryghed og glæde, som en graviditetsscanning giver. Vi glæder os til at møde jer alle hele vejen fra Hobro, Brønderslev, Frederikshavn og til Skagen. 

Vores klinikker er placeret i Hjørring og Aalborg. På vores klinik i Hjørring tilbyder vi gratis parkering lige ude for døren, så både mindre og større maver let kan komme frem. Her plejer at være mange ledige pladser. Vi er ligeledes placeret i stueplan og har masser af plads.

Hvis du kommer med offentlig transport, ligger klinikken meget tæt på stoppestedet Horsevang, (110 meter) bus 87 fra Hjørring station, lige bag ved Flügger Farver. Så det er nemt at finde vej til os.

Vores klinik i Aalborg er beliggende tæt på Nytorv med mange cafeér og en bred vifte af butikker.
I nærheden er der parkeringsmuligheder i bl.a. Danmarksgade, Gåsepigen, Parkeringshuset Ved Stranden og Friis´P-hus, hvor den første timer er gratis. 

 

Mød Inge

Scanningsklinikken GravidSkanning i Hjørring drives til dagligt af scanningsjordemoder(sonograf) Inge.

Inge har de sidste 13 år været ansat i ambulatorium for graviditet og ultralyd på Aalborg Universitetshospital.

Som certificeret sonograf har Inge derfor stor erfaring og rutine i alle former for ultralydsscanninger af gravide, og er derfor en af de bedste til at vurdere dit lille barns udvikling og trivsel.

Inge er uddannet ved Fetal Medicin Foundation i London, og holder sig løbende opdateret på den nyeste viden inden for ultralyd og deltager både i kurser og verdenskongresser i ind- og udland.
Derudover har Inge gennem mange år stået i spidsen for oplæring og uddannelse af nye scanningsjordemødre(sonografer) på Aalborg Universitetshospital. 

Inge brænder for sit fag og står klar til at møde jer og give en unik oplevelse.