Kønsscanning

Kønsscanning

Skal du have en lille dreng eller en lille pige?

På vores scanningsklinik tilbyder vi kønsscanninger til gravide fra uge 14+0. Her finder vores dygtige sonograf ud af, om du skal have en dreng eller en pige, så du kan gøre dig klar til den lille nye.

Lær din baby at kende

Med en kønsscanning hos os finder vi sammen frem til kønnet på din baby. Du får desuden et omfattende indblik i din graviditet, så du kan være sikker på, at alt er som det skal være. Under scanningen er der bl.a. fokus på:

  • Se/høre babyens hjertelyd
  • Vægt- og længdebestemmelse
  • Terminsbestemmelse
  • Kønsbestemmelse
  • Flotte 2D-billeder og videosekvenser af din baby

Vi tilbyder garanti på kønsbestemmelse fra uge 14+0, hvilket betyder, at vores personale ikke udtaler sig om kønnet, medmindre de er helt sikre. Du kan derfor altid være sikker på, at vores kønsbestemmelse er korrekt. Hvis vi mod al forventning ikke har mulighed for at identificere kønnet på grund af fx babyens stilling, så får du en ny tid til kønsscanning helt uden beregning.

Fokus på din tryghed

Du skal altid føle dig tryg og godt tilpas, når du kommer til kønsscanning på vores klinik. Vi gør derfor altid vores bedste for at vejlede dig gennem scanningen, og vi bruger den tid, der er behov for, så du går herfra med en god mavefornemmelse omkring din graviditet.

Få smukke billeder af din baby med hjem

I løbet af kønsscanningen tager vi masser af flotte 2D-billeder og videosekvenser af din lille dreng eller pige. Dem får du selvfølgelig lov til at tage med hjem på print og USB. På den måde kan du også glæde resten af familien med mange flotte billeder og videosekvenser af din baby.