Luksus 3D/4D-scanning

Luksus 3D/4D-scanning

Få de bedste, naturtro billeder af din baby med en luksus 3D/4D-scanning

På vores klinik tilbyder vi luksus 3D/4D-scanninger til dig, der gerne vil have et komplet sundhedstjek af din baby og samtidig ønsker de bedste, mest naturtro billeder af din kommende dreng eller pige. I denne luksusudgave er der sat ekstra tid af til alle procedurer, så du under de mest optimale betingelser får en mindeværdig scanningsoplevelse med en masse gode billeder og videosekvenser af din baby. 

Den fulde oplevelse

Ved en luksus 3D/4D-scanning får du de bedst mulige billeder af din lille pige eller dreng. Derudover kan vi ved scanningen også foretage køns-, termins-, og misdannelsesskanning, så du får alle nyttige information om din babys trivsel. Ved scanningen er der bl.a. fokus på:

  • Se/høre babyens hjertelyd
  • Vægt- og længdebestemmelse
  • Terminsbestemmelse
  • Garanti for kønsbestemmelse fra uge 14+0
  • Undersøgelse for misdannelser
  • Flotte 3D/4D-billeder og videosekvenser af din baby
  • Ekstra tid til scanning og billeder

Du får et godt overblik i din graviditet samt et godt indblik i din babys trivsel. Derudover går du herfra med en masse flotte og naturtro billeder og videosekvenser af din baby.

Du er i fokus

Det skal altid være en god oplevelse at få foretaget en scanning på vores klinik. Derfor giver vi dig altid en tryg vejledning igennem scanningen og bruger alt den tid, du har behov for.  Vi svarer naturligvis på alle de spørgsmål, du måtte have, så du altid går herfra med en god mavefornemmelse.

Tag din oplevelse med hjem

Ved en luksus 3D/4D-scanning sætter vi ekstra tid af til at tage gode billeder og videosekvenser af din baby, så de bliver helt, som du forventer. Du får selvfølgelig alle de flotte billeder og videosekvenser med hjem på print og USB, så du kan dele oplevelsen med resten af familien.