Tilvækstscanning

Tilvækstscanning

Vokser din baby som han eller hun skal?

I modsætning til mange andre lande, så er en tilvækstscanning desværre ikke en del af de obligatoriske scanninger på de danske sygehuse. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde tilvækstscanninger på vores scanningsklinik i alle faser af din graviditet. Under en tilvækstscanning finder ud af, om din baby vokser som han eller hun skal – og giver dig tryghed gennem hele din graviditet.

Følg din babys tilvækst

En tilvækstscanning giver et rigtig godt indblik i din babys aktuelle vækst og trivsel. Såfremt man ønsker, at følge sin babys udvikling løbende, anbefales det at tilvækstscanningen foretages med cirka 2-4 ugers mellemrum i løbet af graviditeten. På den måde har du altid et indblik i, hvordan din baby vokser inde i maven, og du sikrer dig, at alting er som det skal være hele din graviditet igennem. Under scanningen er der bl.a. fokus på:

  • Se/høre babyens hjertelyd
  • Vægt- og længdebestemmelse
  • Terminsbestemmelse
  • Garanti for kønsbestemmelse fra uge 14+0
  • Flotte 2D-billeder og videosekvenser af din baby

Få ro til sindet

Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg og godt tilpas, når du kommer til tilvækstscanninger på vores klinik. Vi gør vores bedste for, at du får al den vejledning og information, du har brug for, så du altid går herfra med svar på alle dine spørgsmål og en god mavefornemmelse omkring din graviditet.

Få opdaterede billeder af din baby – hver gang

Ved hver eneste tilvækstscanning tager vi en masse gode 2D-billeder og videosekvenser af din lille dreng eller pige, og du får dem altid med hjem på print og USB. Du kan på den måde altid selv følge med i, hvordan din lille dreng eller pige ser ud i øjeblikket, ligesom du kan sammenligne udviklingen i løbet af graviditeten. Du kan også glæde resten af familien med fine billeder og videosekvenser af din baby.