Misdannelsesscanning

Misdannelsesscanning

Er alt som det skal være med din baby?

På vores klinikker tilbyder vi gennemscanninger allerede fra uge 14+0 og helt til uge 41+0. Denne scanning kaldes også en misdannelsesscanning og indebærer en detaljeret scanning af alle babys organer, så vi grundigt kan informere dig om din babys sundhed og væksttilstand.

Gå herfra med en tryg fornemmelse

Du får med en misdannelsesscanning et gennemgående indblik i din babys udvikling og trivsel inde i maven. Under scanningen er der bl.a. fokus på:

  • Se/høre babyens hjertelyd
  • Vægt- og længdebestemmelse
  • Terminsbestemmelse
  • Garanti for kønsbestemmelse
  • Undersøgelse for misdannelser
  • Flotte 2D-billeder og videosekvenser af din baby

En misdannelsesscanning er meget omfattende og kortlægger din babys aktuelle helbredstilstand, så du kan gå hjem med en tryghed om, at din baby har det godt og vokser som han eller hun skal.

Stor respekt for dine behov

På vores klinik ved vi, at der er mange følelser i kroppen inden en scanning. Vi gør derfor vores bedste for at sikre, at du føler dig tryg og godt tilpas gennem hele scanningen. Vi svarer naturligvis på alle de spørgsmål, du skulle have, så du går herfra godt informeret og med en god mavefornemmelse.

Få flotte billeder af din baby

Udover den tryghed en gennemscanning kan give dig, sørger vi for at tage en masse gode billeder og videosekvenser af din lille pige eller dreng fra forskellige vinkler. Du får naturligvis billederne med hjem på prin og USB, så du kan dele oplevelsen med venner og familie.