Scanninger

Vores scanninger

Som gravid får du tilbudt to scanninger på hospitalet i forbindelse med din graviditet. Den første scanning foretages omkring uge 12, hvilket mange synes er lang tid at vente. En graviditet er en tid, hvor du har brug for tryghed og måske slet ikke kan vente på se din lille baby.

Hos os kan du med en privat scanning hilse på din baby uanset tidspunktet i graviditeten. Vi tilbyder gravid scanning allerede fra uge 6+0, hvor du kan opleve hjerteblink hos din baby – og helt frem til uge 41+0, hvor det er muligt at visualiserer ansigtstræk og hår.

pregnancy scan Scanninger

Her er et overblik over vores scanninger:

Tidlig tryghedsscanning

Vi tilbyder tidlig tryghedsscanning inkl. terminsscanning allerede fra uge 6+0 til uge 13+6. Ved denne graviditetsscanning er hovedfokus at undersøge, om der er liv, om graviditeten sidder korrekt, om der eventuelt er mere end ét hjerteslag, og så får du information om babyens væksttilstand og forventet terminsdato.

Læs mere

Kønsscanning

Vi tilbyder kønsscanninger allerede fra uge 14+0 til 41+0. Normalt bliver man først informeret om barnets køn ved 2. graviditetsscanning på hospitalet omkring uge 20, men det er muligt at fastslå allerede fra uge 14+0. Din baby vejer kun omkring 90 gram i 14+0, og det kræver derfor et godt øje at kunne fastslå kønnet, men det har vi heldigvis stor erfaring med.

Læs mere

Tilvækstscanning

En tilvækstscanning er ikke en scanning, man får tilbudt af det offentlige. Ved en denne graviditetsscanning undersøger man, om babyen vokser, som han eller hun skal. Scanningen kan foretages allerede fra uge 14+0 og frem til uge 41+0.

Læs mere

3D/4D – Scanning

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus scelerisque donec ultricies tortor suspendisse adipiscing fusce morbi volutpat risus curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis taciti phasellus semper.

Læs mere